Persoonlijk bericht WAARDERING:

Competenties

Heb jij of uw zoon/dochter moeilijkheden met studeren? Dan kunnen wij u helpen; wij zijn 5 studenten die nu allen in ons laatste of voorlaatste jaar zitten in elk een andere uithoek van de waaier aan opleidingen (ingenieur, personeelswerk, geneeskunde, grafisch ontwerp, modeontwikkeling). Wij begeleiden zowel leerlingen van het middelbaar als van de hogeschool & unief.

Waarom wij hiermee begonnen blijkt uit een verhaal van eens van ons 5;

"Na in het middelbaar wetenschappen wiskunde gedaan te hebben, kreeg ik van mijn ouders begeleiding. Ik merkte dat deze repititoren het totaal verkeerd aanpakten en ook veel te veel geld vroegen voor bewezen diensten. Deze mensen gaven ook slechts alleen bijles in wat zij gestudeerd hadden zonder echt te luisteren naar de studeer- of andere problemen. Verder heeft dit geen gevolg gehad voor mijn studies, maar ik ben er nog altijd sterk van overtuigd dat veel geld uitgeven aan een afstandelijke en onderwijzende repititor niet altijd de juiste oplossing is om iemand te helpen slagen in zijn studies."

De student/leerling moet vooral zelf de kracht hebben om zich in te zetten, daar kunnen wij niks aan veranderen, maar wel de manier waarop iemand studeert kunnen we aanpassen & we kunnen ook bepaalde hinderingen in het studeren trachten op te lossen.
Pure bijles over een bepaalde materie is gemakkelijk te vinden, maar een inclusieve aanpak is schaars. Iemand die de student -naast de pure kennisoverdacht- ook coacht, begeleidt en informeert over bepaalde technieken om beter te kunnen studeren vind je bijna niet.

Daarom kwamen we op de proppen met het idee om studenten/leerlingen te begeleiden, maar dan niet alleen focusend op het louter kennis overdragen aan de student/leerling maar ook rekeninghoudend met de student zijn studeerproblemen: bijvoorbeeld kwam er een student bij ons die maar een maand voor zijn examens van juni zat, en door familiale problemen nog niet aan studeren was toegekomen. Dan hebben we samen met hem bekeken wat nog haalbaar was, overlegd met de studiebegeleider van de school & zijn ouders om hem dan onder begeleiding nog zoveel mogelijk uit zijn examens te laten halen.

Als u geïntresseerd bent en/of vragen hebt, mail ons dan gerust op hetvolgende emailadres:

begeleidinggent@gmail.com

Skilto lid sinds januari 2010

Over Th Mo

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Th Mo


Gent 9000

Contacteer Th Mo

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: vraag een offerte

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 9km

Plan